Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Manchester City se připravuje na ztrátu dvou klíčových hráčů

Ederson © iconsport.photo

Manchester City musí řešit budoucnost. PSG se pokouší získat dvě hvězdy Manchesteru United. Arsenal zkouší zajímavou výměnu.

Manchester City uvažuje o přestupu Eberechiho Ezeho

Manchester City vstupuje opět s jasným cílem – vyhrát co nejvíce trofejí. Pravděpodobně půjde o poslední sezonu španělského manažera Pepa Guardioly, který se vyjádřil nejistě ke své další budoucnosti v Manchesteru.

Během sezony musel Guardiola čelit zájmu Saúdů o jeho klenot uprostřed zálohy – Kevina de Bruyneho, který možná opustí Citizens, o jeho služby enormně usilují zámožní majitelé klubů v Saudské Arábii.

Pokud by de Bruyne nakonec odešel, mají v City záložní plán – Eberechiho Ezeho z Crystal Palace. Anglický reprezentant má platnou smlouvu v londýnském klubu do roku 2027, ale pro Manchester by splnění výstupní klauzule nebylo překážkou. (zdroj: mirror.co.uk)

Eberechi Eze – Kevin de Bruyne

Manchester City zvažuje přestup Gianluigiho Donnarummy

Aby toho nebylo málo, Citizens musí čelit dalšímu možnému odchodu. O třicetiletou brazilskou jedničku Edersona se rovněž zajímá Al-Ittihad, který by zde mohl zamířit za 40 milionů liber.

Jako možnou náhradu si anglický šampión vyhlédl jednoho z nejlepších gólmanů současnosti – Gianluigiho Donnarummu. Pětadvacetiletý italský brankář má platnou smlouvu v PSG ještě na dva roky. V současnosti se jeho hodnota odhaduje na 40 milionů eur, ale je jasné, že PSG nebude chtít svůj klenot pustit za tržní hodnotu. (zdroj: sports.sky.it)

Donnarumma – Ederson

Manchester United čelí hrozbě ztráty dvou hvězd – PSG ostře nabíjí

Francouzské PSG prošlo výraznou obměnou kádru a nyní skládá opět konkurenceschopný tým, který by mohl získat nejcennější evropskou trofej – Ligu mistrů.

Pařížané mají políčeno na Jadona Sancha, který byl donedávna ještě na odpis. Po udobření s Erikem ten Hagem by měl patřit mezi největší hvězdy Red Devils. Na kontě má dokonce jeden zápas v přípravě. Ačkoli média tvrdí, že Sancho je otevřený přestupu do Paříže, osobně si myslím, že jde o nesmysl, ale uvidíme…

Sancho není jediným hráčem, o kterého PSG projevuje zájem. Na jejich radaru je také Bruno devětadvacetiletý Bruno Fernandes. (zdroj: lequipe.fr)

Jadon Sancho – Bruno Fernandes

Arsenal chce získat dvaadvacetiletého obránce Marca Guehího. V rámci výměny nabízí Eddieho Nketiaha

Arsenal hledá způsob, jak vylepšit obranu týmu. Musí také počítat s tím, že o Williama Salibu se zajímájí Real Madrid a další evropské velkokluby. Ne že by Arsenal nebyl velkoklub, ale Real Madrid je stále na vyšším stupni než Gunners.

Útočník Eddie Nketiah není vůbec spokojený se svým herním vytížením; tento obchod by mohl prospět oběma klubům i hráčům. O útočníka Arsenalu dlouhodobě projevuje zájem Crystal Palace. Guehí by mohl zazářit na vyšší úrovni. (zdroj: metro.co.uk)

Marc Guehí


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Podaří se Manchesteru United získat Simonse?

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.