Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Manchester City vábí Pedra Porra z Tottenhamu

Pedro Porro © iconsport.photo

Zamíří Pedro Porro do Manchesteru City? O Raphinhu je zájem v Anglii. Kdo by mohl nahradit Glasnera?

Manchester City se zajímá o Pedra Porra z Tottenhamu

Pep Guardiola se zajímá o obránce Tottenhamu, Pedra Porra. Ten předvádí spolehlivé výkony v dresu Spurs a je možné, že možná neodolá vábení mistra Premier League.

Tottenham nezůstává pozadu a požaduje za svou pětadvacetiletou hvězdu 80 milionů liber. Odolá Pedro Porro vábení Citizens, nebo nakonec napodobí Kylea Walkera a zamíří do celku anglického mistra? (zdroj: fptbaůůomsoder247.com)

Pedro Porro

Oliver Glasner je blízko vyhazovu z Crystal Palace. Kdo by ho mohl nahradit?

Oliver Glasner se se svým týmem nachází na 18. pozici s pouhými 3 body. Crystal Palace nepřetržitě patří mezi stabilní členy elitní soutěže již od sezony 2013/14. Od té doby se pravidelně pohybuje kolem poklidného středu tabulky.

Bohužel, ani Oliver Glasner, který přebíral tým po Patricku Vieirovi a dokázal se umístit historicky nejvýše (10. místo), nemá jistotu své práce, protože jeho tým se krčí u dna tabulky. Crystal Palace zatím čeká na výhru, má na kontě pouhé 3 remízy, jinak 5 proher.

Pokud nedojde k výraznému zlepšení, mohli by ho nahradit: Graham Potter, David Moyes nebo Gareth Southgate. (zdroj: theguardian.com)

Oliver Glasner

Raphinha se těší velkému zájmu z Anglie. Dojde na comeback?

Brazilský křídelník ve službách Barcelony, Raphinha, by se mohl vrátit do Anglie, kde exceloval svými výkony v dresu Leeds United. Raphinha byl jednou nohou pryč z Barcelony, ale nyní si opět užívá fotbal pod Hansim Flickem.

Nicméně zájem o něj je nadále veliký, především z Britských ostrovů: Newcastle United, Manchester City a ve hře je také Manchester United, pokud zde zamíří Xavi, co by náhrada za Erika ten Haga na postu manažera. (zdroj: fichajes.net)

Raphinha

Arsenal zvažuje, že nevyužije uplatnění přestupu na Raheema Sterlinga

Raheem Sterling byl ve své největší formě jedním z nejlepších hráčů Premier League. Sterling prošel Liverpoolem, Manchesterem City, Chelsea a nyní působí v Arsenalu, čímž se dostal mezi současné TOP 4 celky Premier League posledních sezon.

I přes stále nízký věk (29), Sterlingovi nepomohl přesun do Arsenalu. Někdejší spolupráce mezi ním a Artetou – z Manchesteru City – zatím nevede k úspěšnému restartu kariéry. Sterlingova hvězda i hodnota stále více upadá poté, co přestoupil z Manchesteru City do Chelsea.

Zariskuje Arsenal, nebo jej vrátí zpět na Stamford Bridge? (zdroj: 90min.com)

Raheem Sterling


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Co by mohlo přesvědčit Salaha, aby zůstal v Liverpoolu?

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.