Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Manchester United se zajímá o bývalého hráče Chelsea

Marcos Alonso © iconsport.photo

Manchester United usiluje o bývalého hráče Chelsea. Tottenham chce Comana, Everton neuspěl s nabídkou na Roqueho. Zamíří Rashford do Saudi Pro League?

Manchester United se zajímá o obránce Marcose Alonsa. Bývalý hráč Chelsea se stal volným agentem

Dlouholetý španělský obránce Chelsea Marcos Alonso, který zamířil do Barcelony, se stal volným hráčem. Hráč s bohatými zkušenostmi z Premier League nebo ze Serie A, se možná vrátí do Premier League.

O jeho cenné zkušenosti má zájem Manchester United, který se potýká se zraněním nové posily Lenyho Yora. Třiatřicetiletý Španěl prožil nejlepší období právě v Chelsea, kde se mu i střelecky dařilo. Získá tak Manchester zkušenou posilu? (zdroj: telegraph.co.uk)

Marcos Alonso

Tottenham se přidává k Arsenalu a cílí na Kingsleyho Comana

V minulých přestupových spekulacích jsme informovali o zájmu Arsenalu získat Kingsleyho Comana, který se stal nechtěným hráčem v Bayernu Mnichov. Vedle Arsenalu usiluje o Comana také Barcelona, která tak hledá náhradu za neúspěšný pokus získat Nica Williamsa.

Pokud by se Tottenhamu podařilo získat Comana, opět by naháněli Spurs v útoku hrůzu. Představte si trio Son – Solanke – Coman doplněné Wernerem či Richarlisonem. (zdroj: 90min.com)

Kingsley Coman

Everton neuspěl s první nabídkou na Viktora Roqueho
z Barcelony

Brazilský útočník Viktor Roque z Barcelony má za sebou pouhý rok v katalánském celku, nicméně kolem něj je rušno. Mladý, perspektivní útočník není spokojený se svým herním vytížením
a předpokládá se, že Barcu opustí do konce letního přestupového období.

Podle posledních zpráv Everton podal první nabídku ve výši 23,9 milionu liber, která byla však zamítnuta. Toffees se určitě nespokojí s takovým výsledkem a předloží minimálně ještě jednu nabídku, aby získali devatenáctiletého Brazilce. (zdroj: 90min.com)

Viktor Roque

Kluby ze Saudi Pro League se zajímají o Marcuse Rashforda
z Manchesteru United

Anglický útočník Marcus Rashford má za sebou první soutěžní zápas, v němž spálil několik slibných šancí proti Manchesteru City. Pokud vynecháme minulou sezonu, patřil Rashford mezi nejlepší hráče posledních sezon v týmu Red Devils.

Rashford v říjnu oslaví své 27leté narozeniny a vedení United zvažuje, zda ho prodat nebo udržet. Vzhledem k nemastným výkonům z předchozí sezony vedení přeci jen uslyší na nabídky ze Saudi Pro League.

Vedení klubu si cení Rashforda na 86 milionů liber, což není problém pro většina klubů ze Saudi Pro League. (zdroj: fichajes.net)

Marcus Rashford


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Zamíří Adam Hložek do Premier League?

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.