Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Nejčerstvější zprávy po uzavření přestupového okna

Mikel Arteta © iconsport.photo

Přestupové okno v Anglii skončilo, i tak je zde rušno. Kdo hraje hlavní roli v přestupových spekulacích?

Vedení Arsenalu chystá důležitý krok: Chystá se prodloužit kontrakt Mikelu Artetovi a Eduovi

Poslední roky zažívá Arsenal výjimečné období, které mohlo být veselejší, pokud by se mu podařilo získat tolik vytoužený titul nebo úspěch v Lize mistrů.

Zdá se, že důvěra vedení vložená do Mikela Artety, který neměl zrovna nejlepší start po svém příchodu do funkce manažera, se vyplácí. I právě z tohoto důvodu se chystá vedení prodloužit smlouvu Artetovi i sportovnímu řediteli Eduovi. (zdroj: caughtoffside.com)

Edu a Mikel Arteta

Arsenal odmítl nabídku klubů ze Saudi Pro League na Leandra Trossarda

Belgický útočník Leandro Trossard si určitě zaslouží větší pozornost v týmu Gunners. Po svém příchodu z Brightonu nepatřil mezi stabilní členy základní jedenáctky. V loňské sezoně odehrál téměř všechny zápasy v Premier League.

Nešlo si ale nevšimnout, že něco možná není v pořádku mezi Trossardem a klubem. Po svém gólu odmítl oslavu, dokud ho nepřesvědčil Gabriel. Hovořilo se o zlepšení současné smlouvy.

Toho chtěly využít kluby ze Saudi Pro League, které měly údajně podat nabídku na belgického útočníka. Arsenal ale odmítl jakékoliv možné přesuny svého hráče pryč z klubu. (zdroj: nytimes.com)

Leandro Trossard

Jaká je budoucnost Christana Eriksena v Manchesteru United?

Christian Eriksen (32 let) patřil jednu dobu mezi nejlepší záložníky Premier League, když oblékal dres Tottenhamu. Po přestupu do Interu došlo k šokující události na EURO 2020 (2021). Eriksen zkolaboval, což pro něj znamenalo konec kariéry, nebo alespoň na první pohled.

Eriksen se úspěšně zotavil, ale dveře v Interu zůstaly zavřené. Následoval návrat do Premier League – do Brentfordu. Zde si řekl o pozornost svými super výkony, a tak následoval přesun na Old Trafford.

Zde už to tak slavné nebylo a po první nevýrazné sezoně dostal další sezonu méně šancí. V tomto kalendářním roce zatím Eriksen vysedává na lavičce, zasáhl na pouhých pět minut proti Liverpoolu.

Spekulace ohledně jeho návratu do Ajaxu se ukázaly jako nepravdivé. Prozatím zůstává Eriksen v Manchesteru United. (zdroj: Fabrizio Romano / soc. síť X)

Christian Eriksen

Kieran Trippier by rád odešel, ale klub je proti

Bývalý reprezentační anglický obránce Kieran Trippier by rád opustil Newcastle. Zájem o něj mělo vícero klubů, zejména ze Saudi Pro League.

Klub je ale výrazně proti tomu, aby jejich klíčový obránce opustil jejich řady. Jakou dohru bude mít tato spekulace? (zdroj: thesun.co.uk)

Kieran Trippier


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Chelsea je opět středem pozornosti

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.