Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Nepromeškejte exkluzivní novinky z Premier League

Pep Guaridola © iconsport.photo

Začátek 34. týdne nabízí exkluzivní spekulace. Týkají se nejen stávajících osobností, ale i možných návratů do Premier League.

Manchester United bude vyčkávat do poslední chvíle s nabídkou na Ivana Toneyho

Manchester United nutně potřebuje útočníka. Dlouhou dobu byl s tímto slavným týmem spojován Ivan Toney z Brentfordu. Nakonec se spekulace nenaplnily, tedy prozatím.

Jasno by mohlo být s blížícím se koncem přestupového období, které končí 31. srpna. Pokud nezvítězí kluby ze Saudi Pro League, Manchester doufá ve snížení cenovky hráče.

Anglický reprezentant vstřelil za tři sezony v Premier League 36 gólů, což je rozhodně solidní bilance. Nejvíce se mu dařilo před korupční aférou v sezoně 2022/23. (zdroj: sports.sky.de)

Ivan Toney

Dočkáme se velkého comebacku? Ilkay Gundogan se možná vrátí do Manchesteru City

Dlouhou dobu fungovalo spojení Ilkay Gundogan – Manchester City. Dnes již bývalý kapitán německé fotbalové reprezentace (ukončení reprezentační kariéry po neúspěšném domácím EURU) se možná vrátí po jediné sezoně strávené v Barceloně.

Produktivní záložník s tureckými kořeny zažil největší úspěchy právě v dresu Manchesteru City. Dojde na obnovení spolupráce, která tak dobře fungovala? (zdroj: 90min.com)

Ilkay Gundogan

O budoucnosti Pepa Guardioly se rozhodne o Vánocích

Pep Guardiola patří mezi nejlepší manažery všech dob. Ano, působil většinou v úspěšných klubech jako Barcelona, Bayern Mnichov – nebo nyní – v Manchesteru City. Není zárukou, že když přijdete do renomovaného klubu, že úspěchy se samy dostaví.

Své o tom ví většina manažerů, kteří selhali. Pep Guardiola láme rekordy v Premier League a kontrakt má platný pouze do konce této sezony. Často se spekulovalo o jeho návratu do Barcelony, o jeho budoucnosti má být jasno o Vánocích.

Jedná se o velice lákavé a atraktivní téma, jelikož Barcelona by měla mít dokončené práce na svém stadioně Camp Nou, na druhou stranu setrváním v Premier League může atakovat na rekord Sira Alexe Fergusona. (zdroj: skysports.com)

Pep Guardiola

Tammy Abraham a jeho návrat do Anglie? Proč ne… ve hře je návrat do Londýna, ale…

…ne do Chelsea. Anglický útočník Tammy Abraham se po neúspěšném angažmá v Chelsea usadil v italské Serii A. Po čtyřech sezonách strávených v AS Řím čeká pravděpodobně Abrahama změna.

Ve hře je přestup do Saudi Pro League nebo návrat do anglické Premier League, konkrétně do Londýna… nikoliv však do Chelsea, ale do West Hamu United. (zdroj: 90min.com)

Tammy Abraham


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Manchester United se zajímá o bývalého hráče Chelsea

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.