Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: O Xaviho Simonse je enormní zájem v Premier League

Xavi Simons na EURO 2024 © iconsport.photo

Xavi Simons v hledáčku anglických velkoklubů. Zbaví se Manchester obou nechtěných hráčů? Tottenham Hotspur si vyhlédl náhradu za Emersona Royala.

Arsenal, Manchester United a Manchester City soupeří o Xaviho Simonse

21letý odchovanec Barcelony, Xavi Simons, odešel do PSG, kde příliš šancí nedostal. Následovalo úspěšné hostování v PSV Eindhoven, na které navázal v RB Lipsku.

Simons se má na konci června vrátit do PSG, ale hráč odmítá hrát za PSG. O jeho služby se zajímá hned trio klubů z Premier League a Bayern Mnichov.

Bude velmi zajímavé sledovat, kdo tohoto mladého talentovaného ofenzivního záložníka získá. Současná hodnota Simonse je 80 milionů eur. (zdroj: lequipe.fr)

Xavi Simons

Manchester City odmítá nižší nabídku než 25 milionů liber za Joaa Cancela

Portugalský krajní obránce nemá zájem vracet se na Britské ostrovy. Poslední dvě sezony strávil na hostování, nejprve v Bayernu Mnichov, minulou sezonu v Barceloně, kde by hráč sám zůstal.

Barcelona by si ráda ponechala Portugalce, ale bude muset zaplatit minimálně poplatek ve výši 25 milionů liber. Kde nakonec skončí Cancelo? (zdroj: thesun.co.uk)

Joao Cancelo

Juventus jednal s Manchesterem United o zapůjčení Jadona Sancha

Jadon Sancho má za sebou velmi krušný kalendářní rok. Za několik týdnů to bude přesně rok, co se pohádal s Erikem ten Hagem, za což si vysloužil přeřazení z hlavního týmu do rezervního. Vysvobodilo ho až hostování v Dortmundu ze začátku letošního roku.

I přesto, že nehrál dlouho dobu soutěžní zápas, v Dortmundu jeho výkony rostly zápas od zápasu, a dokonce si zahrál i ve finále Ligy mistrů proti Realu Madrid.

Vedení Manchesteru United před pár dny rozhodlo, že Sancho nebude pokračovat v klubu. O jeho služby se přihlásil Juventus, který se ho snaží získat na hostování a zároveň doufá, že se mu podaří získat dalšího nechtěného hráče Red Devils, Masona Greenwooda. (zdroj: 90min.com)

Jadon Sancho

Tottenham si vyhlédl náhradu za Emersona Royala

Pokud Emerson Royal opustí Tottenham, klub má vyhlédnutou náhradu. Jejich zrak se upřel na pravého obránce AS Monaka, Vandersona.

22letý Brazilec má za sebou třetí vydařenou sezonu v Monaku. Jeho tržní hodnota se aktuálně pohybuje okolo 20 milionů eur. Zdá se, že by Vanderson byl velice adekvátní náhradou za Emersona. (zdroj: Fabrizio Romano / soc. síť X)

Vanderson


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Stane se Virgil nejdražším obráncem světa?

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.