Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Chelsea přemýšlí o příchodu Sancha

Jadon Sancho © iconsport.photo

Chelsea zvažuje angažování Jadona Sancha. Casemiro hraje o svou budoucnost. Nketiah a Lukaku čekají na vysvobození.

Chelsea zvažuje nabídku na poslední chvíli na Jadona Sancha

Kauza okolo Jadona Sancha je poněkud zvláštní. Ještě před začátkem předsezonní přípravy mělo vedení United jasno ohledně hráčovi budoucnosti. Vše se změnilo v prvních týdnech, Sancho, kdy hráč i Erik ten Hag měli udělat velkou tlustou čáru za svým konfliktem.

Sancho se poté objevil v přátelských zápasech, a dokonce odehrál i zápas o Community Shield proti Manchesteru City, kde ale selhal v penaltovém rozstřelu.

V prvním ligovém zápase chyběl v základní sestavě a hodně se spekuluje o jeho přestupu do francouzského PSG.

Nyní se však vyrojily spekulace o tom, že Chelsea zvažuje nabídku na něj, ačkoli nedávno ji od této nabídky odrazoval William Gallas. (zdroj: nytimes.com)

Jadon Sancho

Nottingham Forest usiluje o Eddieho Nketiaha z Arsenalu

Eddie Nketiah to má v Arsenalu těžké. Přes skvěle fungující tým se téměř nemůže prosadit v prvním týmu. Největší šanci měl, když byl Gabriel Jesus zraněný a Kai Havertz nebyl v takové formě.

Zdá se, že Nketiaha potká stejný osud jako Emila Smith-Rowea, který zamířil do Fulhamu.

O Eddieho Nketiaha se zajímá hned několik anglických klubů, nejvíce Nottingham Forest, jehož první nabídka byla odmítnuta Arsenalem.

Nottingham podal 25 milionů liber, nicméně Arsenal požaduje minimálně 30. Přijde Nottingham s vylepšenou nabídkou, která osvobodí Nketiaha z okovů? (zdroj: footballinsider247.com)

Eddie Nketiah

Casemiro si svými výkony řekl o setrvání v sestavě Manchesteru United

Konec sezony nezastihl Manchester United v dobrém rozpoložení. Nejvíce chybujícím hráčem byl Casemiro, který přicházel s vizitkou jednoho z nejlepších hráčů světa na své pozici.

Casemiro byl součástí jednoho z nejlepšího týmů světa své doby – Realu Madrid. Po svém přestupu do Manchesteru si ve své první sezoně připsal celkem solidní výkony v dresu Red Devils, vše se změnilo až v minulé sezoně.

Casemiro nejen že značně nabral, ale hlavně nastupoval na pozici středního beka, kde tropil jednu chybu za druhou.

Casemiro byl jedním z hlavních adeptů na odstřel, kdy se na něj spouštěla kritika ze všech stran. Začátek nové sezony potkal Casemira v dobré formě. Na skvělé výkony z předsezonní přípravy navázal i v prvním ligovém utkání. Zůstane Casemiro v United? (zdroj: thesun.co.uk)

Casemiro

Neapol chce Romela Lukaka na hostování s možností uplatnění opce

Spojení Chelsea–Lukaku není souzené a hráč po neúspěšných pokusech prosadit se v hlavním týmu Chelsea putuje po hostovačkách, zejména v rámci Serie A.

Poslední angažmá V AS Řím a Interu nebyla číselně špatná, ale nakonec se stejně musí hlásit u svého zaměstnavatele.

Vysvobození může přijít z Neapole, která chce Luakaka na hostování s možností uplatnění opce. Dočká se jedenatřicetiletý belgický útočník konečně angažmá, kde si jej budou vážit? (zdroj: sports.sky.it)

Romelu Lukaku


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Nepromeškejte exkluzivní novinky z Premier League

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.