Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Podaří se Manchesteru United získat Simonse?

Xavi Simons © iconsport.photo

Manchester United chce porazit Bayern Mnichov a získat Xaviho Simonse. Moussa Diaby je na odchodu z Aston Villy po jediné sezoně. Blíží se návrat Saného do Premier League?

Manchester United doufá, že se mu podaří získat Xaviho Simonse

Xavi Simons (21 let) má za sebou skvělou sezonu v dresu RB Lipska i nizozemské fotbalové reprezentace. Mladičký křídelník působí svěžím dojmem a pravidelně provětrává obrany soupeřů. Zdobí ho také skvělá technika i driblink.

Ačkoli Simons patří mezi hráče PSG, samotný hráč nemá v úmyslu vrátit se do Francie. Nejraději by zůstal v Lipsku, ale o jeho služby se zajímají Bayern Mnichov a Manchester United.

V Manchester United by se sešel se svým spoluhráčem z reprezentace (Zirkzee) a nizozemským manažerem Erikem ten Hagem. Zamíří tento talent na Old Trafford? (zdroj: sport.es)

Xavi Simons

Moussa Diaby má nakročeno do Al Ittihadu

Francouzský útočník Moussa Diaby (25 let), který strávil pouhou sezonu v Premier League, by mohl mohl odejít do Saudi Pro League. Hráč i klub dostaly lákavou nabídku, která se jen tak neodmítá.

Francouzský rychlík udělal dojem především v předchozím působišti – Bayeru Leverkusenu. Během tohoto týdne bude pravděpodobně rozhodnuto o jeho další budoucnosti. Jako potencionální náhradu si tým z Birminghamu vyhlédl Joaa Felixe. (zdroj: talksport.com)

Moussa Diaby

Arsenal se možná pokusí získat Leroye Saného

Leroy Sané (28 let) má za sebou čtyři sezony v dresu mnichovského Bayernu. Sané má velmi slušná čísla, ale ve většině případech nastupuje spíše jako střídající hráč. Sanému končí smlouva příští rok a Gunners uvažují, že využijí této situace, aby mohli přivést do svého kádru kvalitního fotbalistu.

Pro Saného by to nebyl krok do neznáma – v Premier League působil v dresu Citizens – kde měl rovněž skvělá čísla, ale poté přišlo zranění i touha po změně v kariéře. (zdroj: fichajes.net)

Leroy Sané

Eddie Nketiah chce opustit Arsenal

Útočník Arsenalu Eddie Nketiah se zajímá o odchod z Arsenalu. Hráč nedostává herní vytížení, jaké by si přál a klub se navíc poohlíží po střelci, jeho budoucnost tak není vůbec jistá.

Po Nketiahovi se poohlíží Olympique Marseille, který přivedl Masona Greenwooda z Manchesteru United. Napodobí ho Nketiah a zamíří rovněž do Francie? (zdroj: footmercato.net)

Eddie Nketiah


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Kdo uloví Raphinhu?

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.