Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Rodri je lákán Realem Madrid, ten Hag usiluje opět o de Jonga

Mistr Evropy – Rodri © iconsport.photo

Manchester United oživuje zájem o de Jonga. Real Madrid chce získat Rodriho. Kdo dál figuruje v přestupových spekulacích?

Manchester United se přestal zajímat o Manuela Ugarteho a je připraven podat nabídku na Frenkieho de Jonga

Manchester United vzdal naděje na získání záložníka Manuela Ugarteho z PSG. Místo toho se znovu zaměřuje na hlavní cíl Erika ten Haga, Frenkieho de Jonga.

Frenkie de Jong je nyní nejlépe vydělávajícím fotbalistou v Evropě, poté, c se po přestupu Kyliana Mbappého do Realu Madrid dostal na trůn v tomto žebříčku.

Došlo by tak na obnovení spojení mezi Erikem ten Hagem a Frenkiem de Jongem, přičemž první zmiňovaný vedl právě de Jonga v Ajaxu. V té době Ajax předváděl jeden z nejlepších výkonů za poslední léta. (zdroj: 90min.com)

Frenkie de Jong

Real Madrid zvažuje angažování Rodriho z Manchesteru City. Vše záleží na budoucnosti Guardioly v týmu Citizens

V současnosti nejlepší klub Evropy, ne-li světa – Real Madrid, zvažuje, zda si pořídí do svého týmu čerstvého mistra Evropy – Rodriho z Manchesteru City.

Královský klub doufá, že Pep Guardiola opustí Manchester City po sezoně, čímž by se mu zvýšily šance na získání Rodriho z kádru Citizens.

Osmadvacetiletý defenzivní záložník je sice odchovancem Atlética Madrid, ale převážnou část své kariéry strávil v Manchesteru City a předtím ve Villarealu. Hráči, kteří v minulosti působil v Atléticu a zamířili do Realu bylo nespočet. Totéž se týká i opačného přestupu.

Pokud by Rodri přestoupil do Realu Madrid, Manchester City by ztratil jednoho z klíčových hráčů, naopak Real by získal defenzivního záložníka světových kvalit. (zdroj: defensacentral.com)

Rodri

Real Madrid a PSG krouží okolo nadějného mladíka Chelsea. Odolá Josh Acheampong a zůstane na Stamford Bridge?

Zatímco je Chelsea velmi aktivní na přestupovém trhu, o odchodech hráčů nemá nouzi. Jeden z jejich odchovanců, Conor Gallagher, je na odchodu. O dalšího vysoce ceněného prospekta, Joshe Acheamponga, mohou Blues přijít.

O osmnáctiletého pravého obránce stojí dva velcí hráči na poli evropského fotbalu – Real Madrid a francouzské PSG. Přijde Chelsea o další produkt své akademie nebo nakonec zůstane? (zdroj: independent.co.uk)

Josh Acheampong

Liverpool má stále zájem o Anthonyho Gordona i přes neúspěch v předchozích týdnech

Třetí celek minulého ročníku Premier League, Liverpool, se nehodlá smířit s neúspěšným přestupem Anthonyho Gordona. Zájem Liverpoolu přetrvává o anglického reprezentanta a neodradí ho ani vyšší cena, kterou pravděpodobně Newcastle našponuje poté, co nemá problémy s finančními pravidily.

Liverpool byl velmi blízko angažování Gordona v červnu, vše nakonec ztroskotalo. (zdroj: liverpoolecho.co.uk)

Anthony Gordon


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Zamíří Mats Hummels do Premier League?

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.