Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Zamíří Adam Hložek do Premier League?

Adam Hložek © iconsport.photo

Adam Hložek údajně zamíří do Leicesteru. Arsenal chce získat Kingsleyho Comana. Tammy Abraham je lákán třemi kluby z Premier League.

Začneme hned na úvod s peckou. Adam Hložek je blízko přesunu do Leicesteru

Držte se, chystá se bomba: Adam Hložek pravděpodobně zamíří do týmu nováčka z Leicesteru. Dvaadvacetiletý podhrotový hráč se výrazně neprosadil ani ve své druhé sezoně v dresu Leverkusenu a mohl by změnit Bundesligu za Premier League.

Jednonásobný mistr Premier League se po roce vrací do anglické nejvyšší soutěže a jako posilu si vyhlédl Adama Hložka, který potřebuje pravidelné herní vytížení.

Podle zákulisních informací Leicester nabídl částku v hodnotě 17–18 milionů eur, která se týká ročního hostování s nárokem na trvalý přestup. (zdroj: Fabrizio Romano / soc. síť X)

Cristiano Ronaldo se přimluvil za Antonyho, který by se mohl připojit k němu do Al-Nassr

Brazilský útočník Antony rozhodně nenaplnil svůj potenciál, se kterým přicházel do Manchesteru United. Ani ve své druhé sezoně nepředvedl nic, co by stálo za řeč. Fanoušci i vedení klubu s hráčem ztratilo trpělivost.

Ačkoli sám hráč ještě na konci předchozí sezony prohlásil, že je připravený předvést nejlepší výkon v nadcházející sezoně, vedení nesdílí jeho názor. Antony by mohl zamířit do týmu Cristiana Ronalda (Al-Nassr).

Jelikož je Antony v nemilosti majitelů, mohli by s ním rozvázat předčasně kontrakt, aby mohli usnadnit a urychlit přesun do Saudi Pro League. (zdroj: elnacional.cat)

Antony

Arsenal možná získá Kingsleyho Comana na hostování z Bayernu Mnichov

Kingsley Coman má za sebou 9 odehraných sezon v bavorském velkoklubu Bayern Mnichov. Ačkoli se 28letý francouzský křídelník uváděl dobrými výkony, na základě verdiktu vedení klubu je považován za nadbytečného hráče.

Gunners jsou připraveni získat Comana, nejprve na roční hostování, poté na trvalý přestup. Pro Gunners by to byla skvělá posila do prostoru křídla, nicméně pro Arsenal je stejně priorita sehnat především útočníka, který vstřelí alespoň 20 gólů.

Arsenal není jediným zájemcem, Barcelona se rovněž poohlíží po něm, jelikož selhala v získání Nica Williamsa (zdroj: footballinsider247.com)

Kingsley Coman

Kam zamíří Tammy Abraham? Anglický útočník ve službách AS Řím sleduje zájem trojice klubů z Premier League

Odchovanec Chelsea, Tammy Abraham, se v jejím dresu výrazně neprosadil (tedy kromě jedné exkluzivní sezony). V poslední sezoně Abraham neodehrál příliš mnoho času vinou zranění.

O Abrahama se zajímá konkrétně Bournemouth, Everton a Leicester City. Z italské Serie A má zájem AC Milán. Pokud by hráč upřednostnil návrat na Britské ostrovy, vrátil by se po třech letech. (zdroj: calciomercato.com)

Tammy Abraham


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Rodri je lákán Realem Madrid, ten Hag usiluje opět o de Jonga

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.