Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Zamíří Jarrad Branthwaite k hlavnímu rivalovi?

Jarrad Branthwaite © iconsport.photo

Jaká je budoucnost Jarrada Branthwaiteho? Kdo získá brazilskou hvězdičku? Citizens identifikovali další potenciální náhradníky. Eberechi Eze chce opustit Crystal Palace.

Kde nakonec skončí Jarrad Branthwaite? Velmi nejistá budoucnost mladé hvězdy Evertonu

Jarrad Branthwaite patří mezi nejnadanější anglické střední obránce. Teprve 21letý diamant Evertonu byl dlouhou dobu spojován s odchodem do Manchesteru United, který jeví nadále svůj zájem.

V minulých spekulacích jste se mohli dočíst o překvapivém zájmu Realu Madrid – ten hledá způsob, jak posílit a omladit obranu.

Dnes vyšla překvapivá zpráva, že hlavní rival Evertonu, Liverpool, by rád získal Branthwaiteho.

Z přestupu by mohlo eventuálně sejít – současný manažer Sean Dyche by měl dostat výraznou finanční injekci po převzetí klubu a záruku, že nikdo z hráčů nebude prodán. (zdroj: dailymail.co.uk)

Jarrad Branthwaite

Mladý talent brazilského Palmeiras se těší zájmu smetánky fotbalu. Kdo usiluje o osmnáctiletého Vitor Reise?

Brazílie je fotbalovou líhní, která pravidelně plodí velké fotbalové talenty, ne-li nejlepší. Osmnáctiletý obránce Vitor Reis by mohl brzy opustit svou rodnou zemi a zamířit do některého z nejlepších týmů.

O Brazilce se zajímají Real Madrid s Barcelonou, ale také Arsenal, Chelsea nebo Liverpool. (zdroj: 90min.com)

Vitor Reis

Manchester City rozšířil seznam potenciálních náhradníku za zraněného Rodriho

Pro Citizens je ztráta Rodriho citelná. V posledním ligovém zápase remizovali pouze 1:1 s Newcastlem a ztratili tak podruhé za sebou body po předchozí domácí remíze s Arsenalem (2:2). Právě proti Gunners se Rodri zranil.

Žhavým adeptem je Zubimendi, ale City má v rukávu další esa: Adam Wharton z Crystal Palace a Ederson z Atalanty. (zdroj: caughtoffside.com)

Adam Wharton a Ederson

Eberechi Eze by mohl brzy opustit Crystal Palace. Situaci sledují dva giganti Premier League

Eberechi Eze se sice nedokázal prosadit v Arsenalu, ve kterém působil jako náctiletý, ale postupnými krůčky se dostal do jiného londýnského klubu – Fulhamu, až nakonec přes další angažmá zakotvil v Crystal Palace.

Svými výbornými výkony si vysloužil pozvánku do anglické fotbalové reprezentace, a připsal si také starty na EURO 2024. Eze chce vyzkoušet vyšší úroveň, což s Crystal Palace je nepříliš reálný cíl.

O Ezeho se zajímají Liverpool a Tottenham. Pokud by chtěl přestoupit sem, bude si muset nejspíše vynutit násilím odchod z Londýna. (zdroj: footballinsider247.com)

Eberechi Eze


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Manchester City má náhradu za zraněného Rodriho

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.