Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Zamíří Mats Hummels do Premier League?

Mats Hummels © iconsport.photo

Brighton s West Hamem usilují o Matse Hummelsa. Aston Villa by ráda získala posily do útoku. Liverpool podává nabídku na Mamardashviliho.

Mats Hummels v hledáčku klubů Premier League: Kdo získá mistra světa z roku 2014 – Brighton nebo West Ham United?

Pětatřicetiletý obránce a mistr světa z roku 2014, německý obránce Mats Hummels, ukončil své angažmá v Borussii Dortmund a momentálně si hledá nové angažmá.

Bývalý hráč Dortmundu nebo Bayernu Mnichov by si mohl vyzkoušet nejlepší fotbalovou ligu světa – Premier League. O jeho služby mají vážný zájem Brighton a West Ham United, který tvoří velmi zajímavý tým pro nadcházející ročník Premier League.

Kam povedou kroky tohoto zkušeného veterána? (zdroj: skysports.com)

Mats Hummels

Arsenal měl dlouhodobý zájem o útočníka Manchesteru City – Juliana Alvareze. Argentinec zamíří do Atlética Madrid

Julian Alvarez (24 let), nebyl dlouhodobě spokojený se svým herním vytížením. Hráč se rozhodl, že jeho další budoucnost v kariéře bude mimo Etihad Stadium. Mezi dlouhodobými zájemci o Alvareze byl londýnský Arsenal.

Manchester City upřednostňuje přesun hráče mimo Premier League, konkrétně do Atlética Madrid. Obhájce titulu nemá v úmyslu posilovat konkurenční tým. Přesun do Atlética je otázkou pouze osobních podmínek Argentince.

Podle posledních zpráv Atlético vyhoví podmínkám hráče, bude se však muset zbavit dvacetiletého útočníka Samu Omorodiona, o kterého má zájem Chelea. (zdroj: marca.com)

Julian Alvarez

Aston Villa by mohla získat velice zajímavá jména do útoku. Ve hře jsou Romelu Lukaku a Joao Felix

Nejslavnější klub z Birminghamu, Aston Villa, v loňské sezoně skončila na čtvrtém místě. Díky tomu si zajistila účast v Lize mistrů, kterou si zahraje vůbec poprvé v současném formátu.

Pokud opustí Aston Villu Jhon Duran, pokusí se Villa přivést Joaa Felixe, protože cítí šanci, že je správná doba, dokud Atlético nemůže sehnat zájemce o mladého Portugalce.

Villans rovněž usilují o Romela Lukaka z Chelsea, o nějž se zajímá italská Neapol. Lukakovi se dařilo
v italské Serii A, ale i v Premier League, když pomineme angažmá v Manchesteru United a Chelsea. (zdroj: 90min.com)

Joao Felix

Liverpool je připraven získat gruzínského brankáře Giorgiho Mamardashviliho z Valencie.

Gruzínský brankář Giorgi Mamardashvili deptal na EURO 2024 nejen české hráče, ale i hráče dalších soupeřů Gruzie. Svými fantastickými zákroky pomohl Gruzii k senzačnímu postupu ze základní skupiny do osmifinále, kde nestačil tento trpaslík na vítěze šampionátu – Španělsko.

O výborného brankáře stojí Liverpool, který je připraven získat jej za částku 25,8 milionu liber. Pokud by Mamardashvili přestoupil, byl by pravděpodobný jeho přesun do Bournemouthu v rámci hostování, dokud by se Alisson nerozhodl opustit Anfield. (zdroj: elnacional.cat)

Giorgi Mamardashvili


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Conor Gallagher je krok od přestupu do Atlética Madrid

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.