Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Zamíří Trent Alexander-Arnold do Realu Madrid?

Trent Alexander-Arnold © iconsport.photo

O Alexandera-Arnolda se zajímá Real Madrid. Moussa Diaby je lákán Al-Ittihadem. Nabídka na Smith Rowea byla zamítnuta. Za kolik odešel Greenwood z Old Trafford?

Trent Alexander-Arnold má nakročeno do Realu Madrid

Další ikona Liverpoolu má nakročeno k odchodu. Pětadvacetiletý pravý obránce Trent Alexander-Arnold by mohl zamířit do Realu Madrid.

Arnold má platný kontrakt pouze na jeden rok, je v nejlepších letech – Liverpool opustil Jürgen Klopp – mohlo by jít o novou kapitolu pro Arnolda.

Arnoldova hodnota se momentálně pohybuje okolo 70 milionů eur; dosud nejvyšší hodnota byla 110 milionů eur. Zamíří pravý obránce, který umí zastat pozici ve středu zálohy Realu Madrid? (zdroj: talksport.com)

Trent Alexander-Arnold

Aston Villa požaduje 60 milionů liber za Moussu Diabyho

Francouzský reprezentant s kořeny z Mali, Moussa Diaby (25 let), by mohl opustit Aston Villu po pouhém roce, co přestoupil z Leverkusenu. O rychlonohého křídelníka se údajně zajímá jeden klub ze Saudi Pro League.

Podle zákulisních informací si musí Al-Ittihad připravit 60 milionů liber, aby získal Diabyho z Aston Villy.

Diaby nastoupil v Aston Ville v 54 zápasech, ve kterých vstřelil deset gólů a dalších devět připravil. (zdroj: talksport.com)

Moussa Diaby

Mason Greenwood posílí Marseille i navzdory protestům

Mason Greenwood (22 let) se již brzy stane novou posilou francouzské Marseille. Krátce poté, co Aubameyang opustí francouzský klub by měl kádr posílit známý recidivista.

Před pár dny jsme mohli číst různé články, jak starosta Marseille a část fanoušků je zásadně proti angažování bývalého anglického reprezentanta. Pokud vše dopadne, výsledná částka se bude pohybovat okolo necelých 27 milionů liber. (zdroj: nytimes.com)

Mason Greenwood

Arsenal odmítl nabídku směřující na Emileho Smith Roweho

V Arsenalu panuje velmi silná konkurence v útočné fázi. Emile Smith Rowe by mohl vyprávět; někdejší stabilní člen základní jedenáctky měl problém se prosadit v minulé sezoně.

Veřejně se netajil s frustrací, že nehraje v základu. O jeho služby projevilo hned několik týmů zájem. Klub odmítl nabídku Fulhamu, dá se ale předpokládat, že tento londýnský tým nabídne zajímavější nabídku, aby získal šikovného hráče.

Vedle Fulhamu se zajímá o mladého ofenzivního záložníka také další londýnský celek – Crystal Palace. (zdroj: standard.co.uk)

Emile Smith-Rowe


Přečtěte si také: Enzo Fernandez se omluvil za sdílené video s urážlivým kontextem

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.