Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Získá Liverpool vycházející egyptskou superstar?

Omar Marmoush © iconsport.photo

Liverpool loví náhradu v Bundeslize za Salaha. Antoine Semenyo zaujal přední anglické kluby. Garnacho má toho dost pod Erikem ten Hagem. Připojí se Kevin De Bruyne k Ronaldovi?

Liverpool se pokusí získat vycházející egyptskou hvězdu nebo německou senzaci letošní Bundesligy

S přibývajícími dny se Liverpool smiřuje se skutečností, že legenda klubu – Mo Salah – opustí Anfield na konci sezóny. Konec jedné éry je tedy na dosah, což je na jednu stranu škoda, ale na druhou se otevírají dveře pro nové hráče.

Liverpool bedlivě sleduje německou senzaci Karima Adeyemiho z Dortmundu, který upoutal svým solidním startem v Dortmundu. Adeyemi zaujal především hattrickem do sítě Celticu v Lize mistrů (7:1).

Ještě překvapivější start má za sebou útočník Frankfurtu – Omar Marmoush. Tento 22letý egyptský útočník, případně křídelník, dokázal vstřelit 8 gólů v 6 zápasech německé Bundesligy. Co by mohlo být symboličtější než případná náhrada vycházející egyptské hvězdy za odcházející egyptskou legendu?

Omar Marmoush

Trojice předních klubů Premier League zaujal útočník Bournemouthu

Čtyřiadvacetiletý ghanský útočník Antoine Semenyo, ve službách Bournemouthu, podává zatím skvělé výkony a týmu pomáhá se střílením branek poté, co Dominic Solanke přestoupil do Tottenhamu.

Hned třikrát dokázal skórovat v sedmi zápasech, což zaujalo právě Tottenham, kde by se mohl opět sejít se svým bývalým spoluhráčem.

Spurs nejsou jediní, koho Semenyo zaujal – Newcastle United a Liverpool jsou dalšími týmy, které jeví zájem o afrického útočníka. (zdroj: givemesport.com)

Antoine Semenyo

Alejandro Garnacho má dost působení na Old Trafford

Alejandro Garnacho patří mezi nejnadanější hráče v kádru Manchesteru United. V poslední době si ale Garnacho příliš neužívá fotbal a je spíše frustrován pod vedením Erika ten Haga.

Podle španělského deníku El Nacional se Garnacho sám nabídl Barceloně, kde by si dokázal představit působit.

Garnacha by chtěla bezesporu mnoho týmů, ale velkou překážkou může být hráčova cena, která může nejen Barcu odradit. (zdroj: elnacional.com)

Alejandro Garnacho

Připojí se Kevin De Bruyne ke Cristianovi Ronaldovi?

Spekulace o odchodu belgického špílmachra ve službách Manchesteru City do Saudi Pro League opět sílí. První klub vyjádřil konkrétní zájem – jedná se o „Ronaldův" Al-Nassr.

V jednom z rozhovorů se De Bruyne přiznal, že pokud by přišla opravdu lákavá nabídka, která by dokázala zajistit jeho další generace, možná by si dokázal představit přestup do Saudi Pro League. (zdroj. teamtalk.com)

Kevin De Bruyne


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Real Madrid se zřejmě pokusí získat Arnolda už v lednu

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.