Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

PSG obnovilo zájem o Marcuse Rashforda z Manchesteru United

Marcus Rashford © iconsport.photo

Marcus Rashford by mohl poprvé opustit Old Trafford a zamířit do Francie. Luis Enrique má velký zájem přivést anglického reprezentanta.

Bude se stěhovat Marcus Rashford z Manchesteru do Paříže?

Marcus Rashford má za sebou velmi špatnou sezonu, a rozhodně nenapodobil svou jízdu z předminulé sezony, ve které dokázal vstřelit sedmnáct gólů v Premier League. V celkem čtyřiceti třech zápasech ve všech soutěžích, se Rashford gólově prosadil pouze osmkrát, což je opravdu nízké číslo.

PSG zatím obhlíží situaci na trhu, koho by mohla přivést do týmu jako náhradu za Kyliana Mbappého. Rashforda by chtěla využít spíše jako křídlo, než v útoku. Šance na jeho odchod do PSG jsou zvýšeny poté, co Victor Osimhen nemá v úmyslu posílit pařížský celek.

Luis Enrique

Cesta Marcuse Rashforda v Manchesteru United

Marcus Rashford patřil mezi chráněné hráče a TOP prospekty v Manchesteru United. V prvním týmu dostal šanci ještě jako náctiletý, a před šesti lety poprvé překonal hranici deseti vstřelených gólů v Premier League. Tento počin zopakoval i dva následující rok za sebou, když v sezoně 2019/20 stanovil svůj rekord – 17 gólů.

Následující sezonu přišel propad a Rashford vstřelil pouze čtyři góly. V sezoně 2022/23 se vrátil ve velkém stylu a vyrovnal svůj dosavadní rekord v počtu vstřelených gólů. S podobnými ambicemi vstupoval i do minulé sezony, která se hráči, ale i Manchesteru United hrubě nepovedla, pokud se bavíme o domácí ligové soutěži. Kvůli poklesu formy chybí v závěrečné nominaci na EURO 2024.

Noví vlastníci klubu v čele se Sirem Jimem Ratcliffem jsou ochotni prodat 26letého hráče, pokud by přistála na stole zajímavá nabídka za něj.

Marcus Rashford


Přečtěte si také: Chelsea musí hledat nové posily na křídlech

Zdroj: goal.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.