Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Všechno je jinak. Chelsea nadále jeví zájem o Alexandera Isaka

Alexander Isak © iconsport.photo

Manažer Chelsea Enzo Maresca se nevzdává myšlenky přivést Alexandera Isaka. Nového manažera Blues neodradila ani vysoká cenovka ve výši 100 milionů liber.

Dnes se objevily zprávy o tom, že Chelsea upustila zájem o švédského útočníka Newcastlu United, Alexandera Isaka. Podle posledních zpráv je tato informace planým poplachem. Enzo Maresca si stojí za svým; chce přivést do týmu spolehlivého útočníka.

Podle Marescy je Alexander Isak ideálním adeptem na post útočníka Blues, který je schopen posunout útočnou fázi Chelsea na vyšší level. Podle Sky Sports Chelsea nevystrašila ani požadovaná cenovka Magpies, která si cení svého útočného klenotu na 100 milionů liber.

Alexander Isak

Newcastle United: Potíže s pravidly ziskovosti a udržitelnosti

Klub ze severu Anglie čelí problémům s pravidly ziskovosti a udržitelnosti a má čas pouze do konce června, což je do konce zítřejšího dne. Tento nátlak na klub může mít dopad na jejich budoucí rozhodnutí, zda budou nuceni prodat svého hvězdného útočníka. Nyní čelí Newcastle těžkému rozhodnutí – zda prodat svou hvězdu nebo čelit případnému odečtu bodů.

Alexander Isak má za sebou výborné sezony v dresu Magpies. V první sezoně vstřelil Isak 10 gólů ve 22 zápasech. V minulé sezoně dvojnásobně překonal tuto hranici a vstřelil 21 gólů ve 30 zápasech. Povolí Newcastle nebo bude raději hrozit možným následkům z nedodržení finančních pravidel?


Přečtěte si také: Dojde na obnovení spolupráce? Chelsea chce Dewsbury-Halla

Zdroj: skysports.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.