Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

William Gallas ostře kritizuje přestupovou politiku Chelsea

William Gallas © iconsport.photo

Někdejší hráč Blues William Gallas kritizuje Chelsea. Gallasovi se nelíbí zejména přestupoví politika klubu a potencionální snaha přivést Sancha.

Bývalý francouzský obránce Chelsea, William Gallas, ostře pálí do přestupové politiky Blues. Někdejší skvělý obránce varuje klub před oživením naděje klubu získání Jadona Sancha z Manchesteru United. Podle něj není současný manažer Chelsea, Enzo Maresca, schopen ukočírovat osobnost Sancha.

Gallas nevaruje pouze svého bývalého chlebodárce, ale vrhá také ostrými. Bývalému obránci Blues se nelíbí, že klub přivedl gólmana Filipa Jorgensena z Villarealu, když mají v sestavě zkušené gólmany typu Roberta Sancheze a Kepy Arizabalagy.

Jadon Sancho

William Gallas: Nevím, zda je Enzo Maresca schopen ukočírovat Jadona Sancha

William Gallas nehrál pouze za Chelsea, ale také za jejího rivala – Arsenal. Gallas oceňuje Arsenal za to, že se nerozhodl angažovat Sancha, jelikož Arteta si je vědom hráčových kvalit, ale jeho nekonzistence, a to je kámen úrazu. Osobně si nejsem jistý, zda má Maresca dostatečné kvality na to, aby si poradil
s charakterem Sancha.

„Nemám slov. Proč má Chelsea zapotřebí podepisovat dalšího gólmana? Proč to dělají? Pro koho? Proč si myslí, že potřebují dalšího gólmana? Je to směšné, utratili mnoho peněz, a stejně chtějí utrácet další peníze."

„Tímto krokem vysílají signál svým současným brankářům, že nemají dostatek kvalit a zbytečně tak vyvine tlak. Chelsea by se měla soustředit spíše na příchod zkušených obránců a útočníků. To jsou ta místa, kde je potřeba tým posílit."

William Gallas má pravdu – Chelsea nehodlá opustit od nesmyslné strategie nakupování neustále nových hráčů, místo toho aby se soustředila na současný kádr, popřípadě jej zkvalitněla hráči, kteří jsou opravdu potřeba a neutrácela bezmyšlenkovitě za hráče, které vyloženě nepotřebuje.

Filip Jorgensen


Přečtěte si také: Neustále lživé spekulace o odchodu Osimhena do Chelsea pobuřují jeho agenta

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.