Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Zranění Salaha je vážnější než se zdálo! Na jak dlouho bude mimo hru?

Mohamed Salah © iconsport.photo

Mohamed Salah utrpěl v zápase s Ghanou svalové zranění. Hráčův agent, Ramy Abbas, uvedl, že zranění je vážnější, než se původně myslelo, a Salah by mohl chybět 21-28 dní.

Pro Liverpool se tak jedná o poměrně významnou ztrátu, která může ovlivnit souboj o titul. V blízké budoucnosti čekají Reds i zápasy proti Arsenalu a Chelsea

Agent Ramy Abbas ve svém příspěvku uvedl: Mohamedovo zranění je vážnější, než se původně myslelo, a bude mimo hru 21-28 dní, nikoliv dvě zápasy. Jeho nejlepší šance na účast v současném Africkém poháru národů spočívá v intenzivní rehabilitaci ve Velké Británii a následném návratu k týmu, jakmile bude fit."

Mohamed Salah

Salah se vrátí zpět do Liverpoolu na léčbu po posledním zápase skupinové fáze, jak potvrdila Egyptská fotbalová asociace. Jürgen Klopp věří, že rekonvalescence bude úspěšná a hvězda Liverpoolu se tak brzo vrátí do formy.

Po poslední zápase s Kapverdy se Salah vrátí zátky do Anglie, v případě rychlého uzdravení by ještě teoreticky mohl zasáhnout do Afrického poháru národů, to by se ale Egypt musel dostat přinejmenším do semifinále.

Zdroj: skysports.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.